Bosz komt met bevestiging: 'Havertz niet de enige die naar Chelsea gaat'

Bosz komt met bevestiging: 'Havertz niet de enige die naar Chelsea gaat'

31-08-2020 13:27
59

Peter Bosz houdt geen rekening meer met Kai Havertz en Kevin Volland. De twee spelers van Bayer Leverkusen zijn dicht bij een transfer, bevestigt de trainer.

Leverkusen staat op het punt Havertz voor 100 miljoen euro te verkopen aan Chelsea, terwijl Volland op weg is naar AS Monaco. "Ik verwacht niet dat Havertz en Volland nog een keer bij ons meetrainen", erkent Bosz op een persconferentie. "Het is mogelijk dat er meer spelers vertrekken."

Ook in de Duitse pers wordt gemeld dat Havertz en Chelsea nog maar 'centimeters' van elkaar verwijderd zijn. Bosz: "Ik verwacht hem niet terug, maar dat is slechts mijn verwachting. In het voetbal kan het altijd nog anders lopen. Maar de onderhandelingen zijn nu al zo lang gaande, dat ik er als trainer vanuit ga dat Havertz niet terugkomt."

Bosz volgt de transferactiviteiten van Chelsea, dat zich al versterkte met Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell, Malang Sarr en Thiago Silva, met lichte verbazing. "Het is moeilijk te beoordelen, maar het is de markt. Er zijn clubs, en in dit geval Roman Abramovich (eigenaar Chelsea, red.), die bereid zijn te betalen. Kai is niet de enige die naar Chelsea gaat."