'Gesprekken tussen PSV en Spezia verlopen soepel: dinsdag waarschijnlijk akkoord'

'Gesprekken tussen PSV en Spezia verlopen soepel: dinsdag waarschijnlijk akkoord'

Gepubliceerd: dinsdag 8 september 2020 om 08:34di 08-09-2020 om 08:34

Laatste update: dinsdag 8 september 2020 om 08:48di 08-09-2020 om 08:48

Jeroen Zoet gaat dinsdag zijn handtekening zetten onder een contract bij Serie A-promovendus Spezia. De doelman gaat de club uit Italië anderhalf miljoen euro plus bonussen kosten.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het medium gingen de onderhandelingen tussen Spezia, PSV en Zoet in goede harmonie en ziet de sluitpost in de Italiaanse club de beste optie om zijn carrière te vervolgen. Een officiële bevestiging wordt dinsdag al verwacht.

PSV had afspraken gemaakt met Zoet, mocht er een club concreet voor hem worden. De doelman is tevreden dat de Eindhovense club zich soepel heeft opgesteld in de onderhandelingen. Eerder kon de doelman al naar een club uit de Premier League, maar destijds kwam PSV er niet uit met de betreffende club.

Toen Yvon Mvogo zich deze zomer aan PSV verbond, werd het duidelijk dat Zoet mocht vertrekken uit Eindhoven. Gabriele Volpi, de eigenaar van Spezia, heeft grote plannen met zijn club. Hij heeft Spezia door forse investeringen naar de Serie A weten te halen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws