Zeefuik nuanceert: 'Robben zei niet dat ik moest gaan, ik had zelf al besloten'

Zeefuik nuanceert: 'Robben zei niet dat ik moest gaan, ik had zelf al besloten'

Gepubliceerd: dinsdag 8 september 2020 om 09:31di 08-09-2020 om 09:31

Deyovaisio Zeefuik wilde na bijna drie jaar FC Groningen naar het buitenland en heeft zijn zin gekregen: Hertha BSC is sinds kort zijn nieuwe werkgever. De sensationele rentree van Arjen Robben kon Zeefuik niet op andere gedachten brengen.

De rechtsback had bij FC Groningen een tandem met Robben kunnen vormen, maar heeft voor het avontuur in Berlijn gekozen. "Spijt dat ik niet met Robben samen ga spelen? Nee, natuurlijk niet. Ik heb mijn eigen ding. Ik vind het mooi om te zien en ik kijk natuurlijk naar FC Groningen. Maar ik heb mijn eigen toekomst, die wil ik gaan volgen", laat hij weten aan FOX Sports.

Zeefuik had wel contact met Robben, in aanloop van zijn Bundesliga-transfer. De 96-voudig Oranje-international had echter geen beslissende stem: Zeefuik had zelf al besloten om naar Hertha te verkassen, benadrukt hij. "Dat is heel anders gezegd in de media. Maar hij zei gewoon dat de Bundesliga een heel mooie competitie is, niet dat ik naar Duitsland moest gaan of wat dan ook. Ik had mijn eigen keuze al gemaakt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Zeefuik klaar voor een topcompetitie?

Ja
71%
Nee
29%
(2584 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws