Gerbrands kondigt PSV-transfers aan: 'Denk dat er twee komen en dat er twee gaan'

Gerbrands kondigt PSV-transfers aan: 'Denk dat er twee komen en dat er twee gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 11 september 2020 om 15:28vr 11-09-2020 om 15:28

De PSV-selectie zal nog enkele mutaties ondergaan tijdens de laatste weken van de transferperiode. Directeur Toon Gerbrands weet zeker dat er nog enkele inkomende én uitgaande transfers zullen komen.

PSV haalde tot dusver Yvon Mvogo (RB Leipzig) en Philipp Max (FC Augsburg) in huis, terwijl onder meer Jeroen Zoet (Spezia), Robbin Ruiter (Willem II), Ritsu Doan (Arminia Bielefeld), Daniel Schwaab en Ibrahim Afellay (beiden nog niet bekend) het Philips Stadion verlieten. Hier zal het niet bij blijven, vertelt Gerbrands in het NPO Radio 1-programma 1 op 1. "Of er transfers aan zitten te komen? Ja. Maar ik ga de namen niet noemen: dit is geen sportprogramma en we willen onze positie niet moeilijker maken."

Presentator Sven Kockelmann schetst vervolgens het scenario van één inkomende en één uitgaande transfer. "Ik denk zelfs meer. Ik denk dat er twee komen en dat er twee uitgaan", aldus Gerbrands. Deze transferplannen lijken overigens wel een kwestie van de lange termijn. "We kunnen ons nog kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. Dat zal financieel ook helpen. Er zijn nog wat zaken die nog kunnen spelen, maar inkomende en uitgaande transfers verwacht ik allebei."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Wordt PSV komend seizoen kampioen?

(3973 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws