Heerenveen kan nee zeggen tegen Veerman-gegadigden: 'Ligt eraan wat City biedt...'

Heerenveen kan nee zeggen tegen Veerman-gegadigden: 'Ligt eraan wat City biedt...'

12-09-2020 22:25
33

SC Heerenveen stond zaterdag tegen Willem II met twee Veermannen aan de aftrap: verloren zoon Henk en uitblinker Joey. De Friezen zijn vastbesloten om Joey Veerman te behouden, al beseffen ze dat de controleur op de lijstjes van grotere clubs staat.

Heerenveen verlengde eerder deze zomer het contract van de 21-jarige Volendammer tot 2024. Technisch manager Gerry Hamstra rekent zich echter nog niet rijk en hoopt dat er geen gekke dingen gebeuren in de laatste maand van de transferperiode. "Dat is bekend. Er zijn meerdere mensen waar naar gevraagd wordt. Maar Joey laat iedere week zien dat hij groeit en dat hij zich ontwikkelt. Of hij te duur is? Ligt eraan wat City gaat bieden...", knipoogt Hamstra na Heerenveen-Willem II, in gesprek met FOX Sports.

De Friezen hebben wel alvast een waarschuwing voor geïnteresseerde clubs: Joey Veerman mag alleen voor de hoofdprijs weg. "We willen deze groep bij elkaar houden. We hebben een paar jongens verkocht, waaronder een grote (Chidera Ejuke voor twaalf miljoen euro, red.). Het ziet er financieel ook wat beter uit, dus de noodzaak is niet zo hoog. We kunnen nee zeggen."