'Mbappé kondigt vertrek aan bij PSG: vier clubs uit Europese elite op de loer'

'Mbappé kondigt vertrek aan bij PSG: vier clubs uit Europese elite op de loer'

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 13:22zo 13-09-2020 om 13:22

Sensationeel nieuws uit Engeland: Kylian Mbappé begint aan zijn laatste seizoen bij Paris Saint-Germain. Dat meldt The Sunday Times. De Franse aanvaller (21) zou zijn zinnen hebben gezet op een avontuur buiten Frankrijk.

Mbappé heeft de clubleiding van PSG te kennen gegeven dat hij aan het einde van het seizoen wil vertrekken, meldt The Times. Hij sorteert daarmee voor op een verhuizing naar de Premier League of La Liga. Real Madrid en FC Barcelona zijn al langer geïnteresseerd, terwijl Manchester City en Liverpool de situatie vanuit Engeland in de gaten houden.

Vier jaar geleden brak Mbappé door in dienst van AS Monaco, dat hem vervolgens verkocht aan Paris Saint-Germain. De Franse kampioen troefde Real en City af en telde het enorme bedrag van 180 miljoen euro neer. Het contract van Mbappé in Parijs loopt nog tot de zomer van 2022, maar daar wil hij dus eerder een einde aan maken.

PSG begon afgelopen donderdag met een nederlaag aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1. Mbappé ontbrak door een coronabesmetting, evenals zes teamgenoten. Het gepromoveerde RC Lens was met 1-0 te sterk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws