'Er is interesse uit Nederland. Utrecht? Zou kunnen, moet je bij mijn agent zijn'

'Er is interesse uit Nederland. Utrecht? Zou kunnen, moet je bij mijn agent zijn'

13-09-2020 18:05
18

Heracles Almelo-aanvaller Silvester van der Water staat in de belangstelling van Orlando City en wil die transfer graag maken. Hij heeft als droom om de overstap naar Amerika te maken.

TC/Tubantia meldde deze week dat Orlando City het vizier op Van der Water heeft gericht, maar het Amerikaanse bod is niet hoog genoeg. "Ik sta er wel voor open, ja. Het is nog niet aan mij, maar aan de clubs en m'n zaakwaarnemer. Ik focus me nog gewoon lekker op het voetbal", reageert Van der Water zelf bij FOX Sports.

Van der Water wil de transfer graag maken. "Het is een droom geweest om naar Amerika te gaan. Orlando is een hele mooie stad, mooi weer, mooie club. Er lopen ook mooie spelers, waaronder Nani en João Moutinho."

Een stap omhoog in Nederland zou ook kunnen. "Er is wat interesse uit Nederland", zegt Van der Water. "Utrecht? Dat zou kunnen. Ik zou het niet weten. Misschien wel, misschien niet. Dan moet je bij m'n zaakwaarnemer zijn. Ik focus me gewoon op Heracles en moet hier gewoon m'n ding blijven doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie