Spaanse topclubs grijpen naast topschutter: 'Real Madrid? Nepnieuws. Barça? Nee'

Spaanse topclubs grijpen naast topschutter: 'Real Madrid? Nepnieuws. Barça? Nee'

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 19:05ma 14-09-2020 om 19:05

Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale spoedig verlengen. De Argentijnse spits wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan FC Barcelona en Real Madrid, maar zijn zaakwaarnemer drukt die geruchten de kop in.

Beto Yacque, een van de vertegenwoordigers van Martínez, was maandag in het hoofdgebouw van Inter om de toekomst van de spits te bespreken. Het voedde de geruchten dat een transfer in de maak was, maar Yacque spreekt dat tegen. "Real Madrid? Nepnieuws. Barcelona? Nee", is de zaakwaarnemer duidelijk wanneer hij het gebouw verlaat, geciteerd door Sky Sport Italia. "Lautaro is een Inter-speler."

De bijeenkomst was gepland om over een contractverlenging voor Martínez te praten bij I Nerazzurri. Concreet werd het vandaag nog niet, er was sprake van een verkennend gesprek. Verwacht wordt dat beide partijen eind september weer om tafel gaan om verder te praten.

Real en Barcelona kunnen Martínez dus uit hun hoofd zetten. De ploeg van Ronald Koeman is al langere tijd geïnteresseerd in de spits, maar kon niet voldoen aan de vraagprijs van Inter. De interesse van Real sluimerde in de achtergrond.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws