Soap rond Van Hooijdonk bij NAC: De situatie is nu waarschijnlijk anders

Soap rond Van Hooijdonk bij NAC: "De situatie is nu waarschijnlijk anders"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 10:02di 15-09-2020 om 10:02

Laatste update: dinsdag 15 september 2020 om 10:21di 15-09-2020 om 10:21

Een vreemde situatie bij NAC Breda: Sydney van Hooijdonk mag ondanks een doorlopend contract transfervrij vertrekken bij de club, maar maakte maandagavond pardoes twee goals als invaller tegen FC Den Bosch (2-1). Trainer Maurice Steijn zegt dat dit de situatie mogelijk weer kan veranderen.

Steijn vertelde eerder op maandag nog dat Van Hooijdonk weigerde om zijn contract te verlengen en vervolgens verhuurd te worden en dat het dus 'ophoudt'. Na de wedstrijd tegen Den Bosch zei Steijn aan Omroep Brabant: "De situatie is nu waarschijnlijk anders. Maar als wij de afspraak gemaakt hebben dat hij transfervrij weg mag, moet je die respecteren."

Van Hooijdonk zelf reageert getergd. "Ik hoor gisteren een interview met de trainer die zegt dat ik niet bij wil tekenen en dat het dan ophoudt", zegt de twintigjarige spits. "Maar het is helemaal niet zo dat ik weg wil bij NAC en dat ik mijn contract niet wil verlengen. Ik ben blij met mijn doelpunten en hoor wel wat de directeur en mijn management er morgen van maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws