'Nummer 9 van Serie A lonkt naar Kerk, FC Utrecht wil minstens 10 miljoen'

'Nummer 9 van Serie A lonkt naar Kerk, FC Utrecht wil minstens 10 miljoen'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 12:59di 15-09-2020 om 12:59

Het spel rondom Gyrano Kerk is op de wagen, meldt het Algemeen Dagblad: Hellas Verona heeft zich bij FC Utrecht gemeld voor de 24-jarige aanvaller. De Domstedelingen willen Kerk echter alleen voor de absolute hoofdprijs laten gaan.

Dat de geboren Amsterdammer er goed op stond, was al langere tijd duidelijk: Kerk was vorig seizoen goed voor elf goals en twaalf assists in dertig officiële wedstrijden en werd gevolgd door clubs uit Engeland, Spanje Duitsland en Italië. Hellas Verona is momenteel de meest serieuze gegadigde. De nummer 9 van het vorige Serie A-seizoen – waar Kerks ex-teamgenoot Sofyan Amrabat vorig seizoen speelde – heeft volgens het AD al aangeklopt in De Galgenwaard.

Hoeveel Hellas bereid is om op tafel te leggen, moet nog blijken. FC Utrecht wil echter alleen meewerken als er minstens tien miljoen euro op tafel wordt gelegd, klinkt het. Directeur Jordy Zuidam liet dit weekend al weten dat er 'serieuze bedragen' voorbij moesten komen voor Kerk.

De rappe aanvaller verlengde in de zomer van 2019 zijn contract en ligt nog drie jaar vast in Utrecht. Volgens het AD hoeft hij niet per se weg, maar is hij wel degelijk gecharmeerd van de interesse vanuit Verona.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws