Voor nu blijf ik in de Eredivisie. Ik kan niet gaan dromen als ik zoiets lees

"Voor nu blijf ik in de Eredivisie. Ik kan niet gaan dromen als ik zoiets lees"

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 17:33vr 31-07-2020 om 17:33

Gyrano Kerk heeft de transfergeruchten meegekregen en weet dus ook dat hij genoemd wordt bij clubs uit Engeland en Duitsland. Maar zolang niets concreet is, focust hij zich op FC Utrecht.

Naar verluidt staat Kerk op het lijstje bij Engelse en Duitse clubs. "De Premier League is een mooie competitie. Het zijn twintig mooie clubs die allemaal kunnen verrassen", zegt Kerk voor de camera van FOX Sports. "Of clubs zich hebben gemeld? Ik heb geen idee. Niet bij mij in ieder geval. Mijn nummer hebben ze niet. Misschien wel van m'n management, maar ze moeten eerst langs de club voor ze bij mij komen."

"Het is mooi om zulke dingen te lezen. Ik zie het ook als compliment, maar zie wel hoe het loopt", zegt Kerk. "M'n voorkeur? Die heb ik eigenlijk niet. Als er iets moois komt, zeg je geen nee. Maar dat is niet aan de orde, dus ik hoef er niet aan te denken. Voor nu blijf ik in de Eredivisie. Ik kan niet gaan dromen als ik zoiets lees."

Erik Ten Hag, Kerk's oude trainer bij FC Utrecht, ziet een transfer naar de Bundesliga wel zitten. "Dat zou kunnen. Hij heeft er een goede kijk op, dus dat zou niet verkeerd zijn. Maar m'n voorkeur gaat uit naar Engeland."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kerk is toe aan de volgende stap

Ja
70%
Nee
30%
(835 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws