'Tottenham Hotspur neemt volledige Bale-salaris op zich, Real Madrid betaalt ook'

'Tottenham Hotspur neemt volledige Bale-salaris op zich, Real Madrid betaalt ook'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 13:57wo 16-09-2020 om 13:57

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 14:04wo 16-09-2020 om 14:04

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho liet woensdag weinig los over de mogelijke komst van Gareth Bale naar Londen, maar vertelde wel dat hij de Welshman al eerder in zijn ploeg wilde hebben. Bale lijkt dit seizoen weer het shirt van Spurs te gaan dragen. 

De zaakwaarnemer van Bale liet woensdagochtend weten dat een terugkeer van zijn cliënt naar Tottenham Hotspur dichtbij is. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Real Madrid. Volgens Marca gaat de Engelse club het volledige salaris van Bale betalen, en blijft Real verantwoordelijk voor het uitkeren van de bonussen.

Mourinho werd woensdag op de persconferentie bij Tottenham Hotspur geconfronteerd met de mogelijke komst van Bale. "Gareth Bale is een Real Madrid-speler en ik praat niet over spelers van andere clubs. Het is niet mijn werk om contact te hebben met zaakwaarnemers en ik wil hier niet op reageren", aldus Mourinho, die zich toch iets liet ontvallen. "Ik probeerde Gareth al naar Real Madrid te halen tijdens mijn periode in Spanje. De president heeft mijn instict gevolgd en haalde Gareth nadat ik vertrok. Dat is geen geheim, en dat weet Gareth ook."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws