'Ajax en Bayern steggelen nog over transfersom, persoonlijk akkoord ligt er al'

'Ajax en Bayern steggelen nog over transfersom, persoonlijk akkoord ligt er al'

17-09-2020 13:38 Laatste update: 13:43
152

De Duitse berichten over Sergiño Dest volgen elkaar in rap tempo op. Sky Germany meldt donderdag dat de rechtsback van Ajax al persoonlijk akkoord is met Bayern München.

Sky sluit zich aan bij BILD en meldt eveneens dat Dest hoog op de lijst staat bij Bayern, maar voegt daar nog wat details aan toe. Volgens de omroep is de Amerikaan akkoord over een contract voor vijf seizoenen en is het wachten op een akkoord met Ajax. 'De onderhandelingen met Ajax zijn in de afgelopen dagen geïntensiveerd', aldus Sky. Dat duidt er mogelijk op dat een deal dichtbij is, al melden Nederlandse media nog niets over een aanstaande transfer. 

Bayern en Ajax zijn het naar verluidt nog niet eens over de transfersom. Ajax zette eerst in op dertig miljoen euro, maar dat weigert Bayern neer te leggen voor Dest. Volgens Sky bood de topclub uit Duitsland eerst tien miljoen euro. De clubs zijn de afgelopen periode nader tot elkaar gekomen, er wordt nog steeds gesproken. Dest wil graag de overstap naar München maken.

Volgens Spaanse media aast ook FC Barcelona op Dest, maar volgens de informatie van Sky kunnen de Catalanen hem niet betalen en is er geen contact geweest tussen zijn management en de club.