'Tottenham heeft beet: Bale stapt in privéjet met Real Madrid-teamgenoot'

'Tottenham heeft beet: Bale stapt in privéjet met Real Madrid-teamgenoot'

17-09-2020 23:30
45

De terugkeer van Gareth Bale naar Tottenham Hotspur is nu echt aanstaande. Vrijdag stapt de 31-jarige vedette van Real Madrid op het vliegtuig naar Engeland, samen met teamgenoot Sergio Reguilón. Dat meldt Sky Sports.

De transfer van Bale kwam deze week in een stroomversnelling: Tottenham en Real Madrid werden het eens over een huurperiode tot medio 2021. Met de deal is een slordige 22 miljoen euro gemoeid: Spurs betaalt een huurvergoeding en neemt de helft van het salaris - zo'n 330 duizend euro per week - over.

Volgens Sky Sports wordt Bale vrijdag in Londen verwacht. Reguilón stapt in dezelfde privéjet: de linksback gaat voor vijf seizoenen tekenen en kost dertig miljoen euro. Bale heeft een eigen vliegtuig, maar Spurs staat erop het transport zelf te regelen.

Bale wil bij Tottenham zijn carrière nieuw leven inblazen. Hij maakte zeven jaar geleden voor 100 miljoen euro de overstap van Spurs naar Real Madrid. Een gelukkig huwelijk werd het nooit, ook al drukte Bale regelmatig zijn stempel. Vorig seizoen liep de relatie met trainer Zinedine Zidane definitief stuk.