Schmidt extreem lovend over Zahavi: 'Dan lukt je dat in de Eredivisie ook wel'

Schmidt extreem lovend over Zahavi: 'Dan lukt je dat in de Eredivisie ook wel'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 13:58vr 18-09-2020 om 13:58

PSV gaat het geld dat het ontvangt voor de transfer van Sam Lammers investeren in nieuwe spelers. De Eindhovenaren ontvangen naar verluidt zo'n tien miljoen euro van de spits en voor dat geld kan Eran Zahavi naar Brabant worden gehaald.

De transfer van Lammers naar Atalanta Bergamo kan ieder moment bevestigd worden, waarna PSV in actie komt. Schmidt zegt op de persconferentie dat het transferbedrag uitgegeven kan worden aan een nieuwe spits, maar wil niet te veel kwijt over Zahavi. "Ik kan zeggen dat het een goede speler is die ik van China nog ken. Veel spitsen daar zijn buitenlands en hij was één van de besten."

Of de kans op een transfer groot is houdt de Duitse oefenmeester voor zichzelf. "Mijn mening over hem is erg positief, maar we zien wel wat er gebeurt. Het is nu lastig om te zeggen of we hem binnen gaan halen. Ik weet niet zeker of het mogelijk is, want hij staat daar nog onder contract. Maar we zijn doelpunten kwijtgeraakt met Sam dus die hebben we weer nodig. Logisch dat je dan naar nieuwe mogelijkheden gaat zoeken."

Voordat de persvoorlichter van PSV de aandacht verlegde naar de volgende wedstrijd die de Eindhovenaren gaan spelen, thuis tegen FC Emmen, verklapte Schmidt nog dat hij geen moeite heeft met de leeftijd (33) van Zahavi. "Als je de meeste goals van alle internationale spitsen in China kan maken en voor je land doeltreffend bent, dan scoor je in de Eredivisie ook wel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws