Advocaat keihard: 'Als ze dat niet aankunnen, moeten ze maar wat anders zoeken'

Advocaat keihard: 'Als ze dat niet aankunnen, moeten ze maar wat anders zoeken'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 14:38vr 18-09-2020 om 14:38

Jens Toornstra moet voorlopig genoegen nemen met een reserverol bij Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdammers werd afgelopen zondag gepasseerd ten faveure van Mark Diemers en het zou kunnen dat dat ook tegen FC Twente het geval zal zijn.

Trainer Dick Advocaat wil nog niet zeggen wie van de twee zondag tegen de Tukkers zal spelen, maar degene die ernaast staat moet daar niet over klagen. "Wat wij denken dat het beste is stellen we op en dat heeft verder niks met personen te maken", zegt hij op de persconferentie. "Dat heeft met spelers te maken en hoe ze spelen. Daar moet Jens en iedere andere speler mee omgaan."

Als spelers klagen bij een reserverol hoeven ze niet bij Advocaat te komen. "Als ze er niet mee kunnen omgaan, dan moeten ze maar naar een andere club gaan. Of dat voor Toornstra ook geldt? Nee, in het algemeen, als ze dat niet kunnen moeten ze iets anders gaan zoeken."

Op de suggestie van analisten van FOX Sports dat het onbegrijpelijk is dat Toornstra ernaast staat en dat hij zich in november toch wel weer in het elftal speelt lacht De Kleine Generaal weg. "Moet ik nou antwoord gaan geven op analisten van FOX? Wie zegt dat dan? Ah, Kenneth Perez. Nou, dan zal het wel gebeuren.."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws