Lampard heeft slecht Ziyech-nieuws: 'Liverpool komt voor hem te vroeg'

Lampard heeft slecht Ziyech-nieuws: 'Liverpool komt voor hem te vroeg'

19-09-2020 09:03 Laatste update: 09:03
36

Het officiële debuut van Hakim Ziyech bij Chelsea laat nog even op zich wachten. De aanvaller is op dit moment nog uit de roulatie met een blessure en moet de wedstrijd tegen het Liverpool van Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk laten schieten.

Dat geeft Chelsea-manager Frank Lampard aan op de clubwebsite. "Ben Chilwell is nog niet klaar om te spelen en Christian Pulisic is ook nog niet wedstrijdfit. We hopen dat ze op de trainingen progressie gaan boeken de komende week. Hetzelfde geldt voor Ziyech, die nog niet fit genoeg is om te spelen tegen Liverpool."

Lampard moet ook aanwinst Thiago Silva missen aanstaande zondag. "Hij traint de laatste drie dagen met ons mee. We werken met hem aan zijn fitheid, maar Liverpool komt nog te vroeg", geeft Lampard aan over de situatie van Silva. "Thiago is een echte leider, dat heeft hij van nature. Hij spreekt de taal nog niet geweldig, maar daar is hij mee bezig."

Chelsea begon het nieuwe Premier League-seizoen met een 1-3 overwinning op Brighton & Hove Albion, terwijl Liverpool na een spektakelstuk met 4-3 won van promovendus Leeds United.