Ayoub raakte plezier kwijt bij Feyenoord: 'Werd me afgenomen, deed pijn'

19 september om 13:12
Laatste update: 19 september om 13:44

Het huwelijk tussen Yassin Ayoub en Feyenoord bleek geen gelukkige. De middenvelder speelt op het moment in Griekenland bij Panathinaikos en heeft het naar zijn zin in het land.

"Het is een leermoment. In het leven maak je soms keuzes die goed uitpakken, en andere pakken minder uit", vertelt Ayoub bij Een Berg Sport van RTV Utrecht. "Als je iets als spijt gaat zien, vind ik dat je verkeerd in je leven staat." Ayoub geeft aan dat hij het plezier in het spelletje een beetje kwijt was in De Kuip. "Het plezier in het voetballen had ik niet meer bij Feyenoord. Je wilt je in de wedstrijden laten zien. Als dat van je afgenomen wordt, doet dat pijn."

De middenvelder vertrok naar Griekenland, om te gaan spelen voor Panathinaikos. "Ik heb het naar mijn zin. We hebben een heel mooi team staan, met nieuwe trainers en stafleden. Mensen die echt met een plan zijn gekomen om weer terug te keren in Europa." In Griekenland staat er een team van trainers om hem heen die alles van hem eisen. "Het doet me een beetje denken aan Erik ten Hag. De trainers zijn zo veeleisend", lacht Ayoub, die geen slecht woord overheeft voor zijn oud-trainer bij FC Utrecht. "Ten Hag eist veel van zijn spelers, maar hij vergeet het stukje plezier niet hoor... "