Van Hanegem fileert handelswijze KNVB: 'Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?'

Van Hanegem fileert handelswijze KNVB: 'Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 13:22zo 20-09-2020 om 13:22

Willem van Hanegem is het niet eens met de wijze waarop de benoeming van de nieuwe bondscoach van Oranje tot stand komt. De Kromme laat tijdens Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports weten dat hij de KNVB niet begrijpt.

De manier van handelen van de voetbalbond kan niet op goedkeuring rekenen van Van Hanegem. "Het zal me een zorg zijn wie het wordt, maar de manier waarop het gebeurt irriteert mij. Frank Rijkaard is bijvoorbeeld een paar weken geleden nog geopereerd aan zijn knie en dan bellen ze hem nu. Dan ben je niet goed bij je hoofd. Je weet toch bijna zeker dat hij niet wil, wat heeft het dan voor zin om naar hem toe te gaan?"

Ook begrijpt De Kromme niet waarom de KNVB zo mysterieus doet. Met duidelijkheid zouden de beleidsbepalers in Zeist veel verder kunnen geraken, denkt hij. "Dat vind ik zo gek. Waarom zeg je niet vanaf het begin tegen iedereen wie je wil hebben? Wat maakt dat nou uit? Nu kan het zo zijn dat bijvoorbeeld Dwight Lodeweges iemand niet wil hebben, terwijl de KNVB dan wel met diegene in gesprek is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws