Steijn duidelijk: 'Als het grote Barcelona echt iets wil, moeten ze komen'

Steijn duidelijk: 'Als het grote Barcelona echt iets wil, moeten ze komen'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 16:02zo 20-09-2020 om 16:02

Laatste update: zondag 20 september 2020 om 16:10zo 20-09-2020 om 16:10

NAC Breda stelt zich hard op in de onderhandelingen met FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht hoopt Roger Riera weg te plukken uit de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft trainer Maurice Steijn vooralsnog niet weten te overtuigen.

Barça wil Riera toevoegen aan het tweede team, dat uitkomt op het derde niveau, maar NAC werkt vooralsnog niet mee. "Riera wil heel graag naar Barcelona, dat snap ik. Maar als het grote Barcelona echt iets wil, dan moeten ze over de brug komen. Dat heb ik hem gezegd", verklaart Steijn aan BN DeStem.

Afgelopen week heeft Barcelona zich bij NAC gemeld. De club wil één of twee talenten ruilen tegen Riera. "Wat hebben wij daaraan als NAC?", countert Steijn. "Riera is een ervaren basisspeler. Dat doen we dus niet." NAC wil naar verluidt 'serieus geld' zien.

Riera staat nog één jaar onder contract in Breda. "Als Barcelona hem wil hebben, moet ze echt met iets anders over de brug komen. Anders gaat het verhaal niet door. Ik gun Riera de overstap zeker. Alleen moet Barcelona wel met een andere constructie komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws