'Ik ben ervan overtuigd dat PSV de juiste stap in mijn carrière is'

'Ik ben ervan overtuigd dat PSV de juiste stap in mijn carrière is'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 17:19zo 20-09-2020 om 17:19

c. De Israëlische spits (33) ondertekende zondag een tweejarig contract bij de Eindhovense club, waar hij snel wordt verwacht.

"Het is een heel mooie club, die perfect past bij mijn kwaliteiten", reageert Zahavi op het YouTube-kanaal van PSV. "Daarnaast heeft PSV een trainer (Schmidt, red.) die ik nog ken uit China. Ik ken zijn filosofie, dus het was mij duidelijk. PSV matcht goed met mijn kwaliteiten: doelpunten maken."

Zahavi heeft 'echt hoge verwachtingen' van PSV. "Ik ben al 33 jaar en gisteren had ik het met mijn vrouw over deze transfer. Ik voel blijdschap in mijn hart, dus ik weet zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik hou heel veel van het spelletje en kan niet wachten om te beginnen."

Het feit dat Schmidt voor de groep staat in Eindhoven, was cruciaal. "Ja, hij is een belangrijk onderdeel. Vanaf de eerste gesprekken met de club was ik onder de indruk van de professionaliteit. Iedereen gaf me het vertrouwen dat ze me echt heel graag wilden hebben. Ik ben ervan overtuigd dat PSV de juiste stap in mijn carrière is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws