PSV-aanwinst Zahavi 'aangeboden' bij Ajax: 'We hebben het niet gedaan'

PSV-aanwinst Zahavi 'aangeboden' bij Ajax: 'We hebben het niet gedaan'

20-09-2020 16:46 Laatste update: 16:48
174

Ajax had géén belangstelling voor Eran Zahavi. Dat laat trainer Erik ten Hag weten aan FOX Sports. Wel is de nieuwe spits van PSV aangeboden in Amsterdam.

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International pakten zondag uit met het opmerkelijke nieuws dat Ajax deze week heeft geprobeerd de PSV-transfer van Zahavi te kapen. Ten Hag haalt in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk echter de angel uit het gerucht. "Hij is bij ons aangeboden door zijn agenten. We hebben het bekeken en uiteindelijk niet gedaan. We hebben genoeg spitsen", zegt hij tegen FOX Sports.

PSV versterkte zich zondag officieel met Zahavi, die transfervrij overkomt van Guangzhou R&F. In China maakte hij liefst 103 doelpunten in 117 officiéle wedstrijden. Zahavi was vier jaar geleden nog wel in beeld bij Ajax. Peter Bosz wilde hem toen meenemen bij Maccabi Tel Aviv, maar van een transfer kwam het destijds niet. De 33-jarige aanvaller is door PSV uitgebreid gescout en topfit bevonden. Hij hoeft niet in quarantaine.