Marca: clubloze Cavani aangeboden bij Real Madrid, salariseisen struikelblok

Marca: clubloze Cavani aangeboden bij Real Madrid, salariseisen struikelblok

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 13:56ma 21-09-2020 om 13:56

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 19:26ma 21-09-2020 om 19:26

De carrière van Edinson Cavani zou zomaar eens een opvallende wending kunnen krijgen, meldt Marca. Volgens het in Madrid gevestigde medium is El Matador – 33 jaar oud en momenteel clubloos – aangeboden bij Real Madrid.

Cavani liep afgelopen zomer uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en vertrok na zeven seizoenen uit de Franse hoofdstad. De 116-voudig international van Uruguay was vervolgens hard op weg naar Benfica, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Nu is hij door een tussenpersoon aangeboden bij Real Madrid, meldt Marca.

Of het ook van een samenwerking zal komen, is echter nog maar de vraag. Real Madrid wil graag een ervaren spits aan de selectie toevoegen en denkt serieus na over het binnenhalen van Cavani. Het salaris van de Uruguayaan is echter een potentieel struikelblok: volgens de berichtgeving wil de Uruguayaan minstens zeven miljoen euro per jaar verdienen en is Real Madrid niet van plan om dat bedrag te betalen.

Cavani verblijft momenteel in zijn geboortestad Salto. Daar is hij individueel aan het trainen, in afwachting van een nieuwe club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws