'Ongelooflijk getalenteerde' Morrison naar ADO: 'Kon 'één van de allerbesten zijn'

'Ongelooflijk getalenteerde' Morrison naar ADO: 'Kon 'één van de allerbesten zijn'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 19:37ma 21-09-2020 om 19:37

Ravel Morrison gaat bij ADO Den Haag het volgende hoofdstuk aan zijn wonderlijk verlopen carrière toevoegen. De voormalig jeugdinternational van Engeland stond te boek als toptalent, maar kon de hooggespannen verwachtingen nooit waarmaken.

Morrison belandde via Manchester United bij West Ham United en SS Lazio, diende nog een aantal Engelse clubs en probeerde het zelfs in Mexico en Zweden. Nu heeft hij voor één seizoen getekend bij ADO. "Ik hoop dat het hem dit keer lukt", vertelt Ian Holloway – die als Queens Park Rangers-manager samenwerkte met Morrison – aan het Algemeen Dagblad. "Het Nederlandse voetbal zou goed kunnen passen bij zijn technische kwaliteiten."

Holloway vindt het nog steeds spijtig dat de inmiddels 27-jarige middenvelder nog altijd zijn belofte niet in heeft gelost. "Hij had één van de allerbeste spelers van Engeland kunnen worden", denkt hij zelfs. "Ravel is zo ongelooflijk getalenteerd en ook een hele fijne jongen om mee te werken." De prestatiedruk was echter te veel van het goede, weet zijn oud-trainer. "Hij heeft het altijd heel moeilijk gevonden om te voldoen aan de verwachtingen die om hem heen hingen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws