'Bayern München krijgt Barcelona-nieuws mee en verhoogt bod op Ajacied Dest'

'Bayern München krijgt Barcelona-nieuws mee en verhoogt bod op Ajacied Dest'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 17:40di 22-09-2020 om 17:40

Door de toenemende dreiging van FC Barcelona heeft Bayern München het bod op Sergiño Dest verhoogd. Met dat nieuws komt Sky Germany dinsdag. Beide topclubs zijn in de race voor de rechtsback van Ajax.

De NOS heeft bevestigd gekregen dat Barcelona zich dinsdagochtend bij Ajax heeft gemeld voor Dest. De Spaanse club hoopt Bayern af te troeven. Volgens Sky heeft Bayern het bod op Dest verhoogd nadat Barcelona zich in de strijd heeft gemengd.

Het Duitse medium spreekt nu van een bod 'iets onder de twintig miljoen euro'. Ajax lijkt in te zetten op een transfersom van 25 miljoen euro inclusief bonussen. Een akkoord met Ajax is er dus nog niet, maar met Dest wel. De rechtsback kan in Duitsland een contract voor vijf seizoenen tekenen. Hij wordt gezien als back-up van Benjamin Pavard.

Ook de NOS benadrukt dat Ajax nog geen akkoord heeft bereikt met een van de twee clubs. De Amsterdammers wezen eerder al twee biedingen van Bayern af. Het eerste Duitse bod lag rond de tien miljoen euro, verre van het bedrag dat Ajax in gedachten heeft. 

Dest heeft het volgens de NOS 'naar zijn zin' bij Ajax en hoeft niet per se weg, maar wil graag de kans grijpen om naar een topclub te gaan, mocht die zich melden. Hij heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat is de beste optie voor Dest?

(8655 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws