'Groningen wil geen 3 miljoen voor Harroui betalen en kijkt nu rond in Emmen'

'Groningen wil geen 3 miljoen voor Harroui betalen en kijkt nu rond in Emmen'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 12:52wo 23-09-2020 om 12:52

FC Groningen heeft voorlopig een streep gezet door de transfer van Abdou Harroui, meldt Voetbal International woensdag. De Trots van het Noorden wil niet voldoen aan de vraagprijs van Sparta en zoekt het nu iets dichter bij huis: Nikolai Laursen van FC Emmen is op de Groningse radar beland.

Harroui wil graag naar Groningen – liet hij na Sparta-Vitesse al weten – en ook trainer Danny Buijs ziet de jeugdinternational graag komen. Sparta ligt echter dwars: De Kastheelheren willen volgens VI minstens drie miljoen euro ontvangen voor Harroui, die nog twee jaar onder contract staat. Die vraagprijs is FC Groningen te gortig.

De Trots van het Noorden kijkt alvast verder en denkt nu aan Laursen: de 22-jarige Deen meldde zich in 2015 in de PSV-opleiding, verkaste in 2019 naar Emmen en was tijdens zijn eerste seizoen op de Oude Meerdijk goed voor vier goals en twee assists. Laursen ligt ook nog tot 2022 vast bij zijn huidige werkgever: hoeveel hij moet kosten, is nog niet duidelijk.

FC Groningen heeft binnenkort hoogstwaarschijnlijk meer geld in kas: Ajdin Hrustic wordt begeerd door Eintracht Frankfurt en lijkt op weg naar de uitgang. De clubs zijn er nog niet uit, maar FC Groningen verwacht op korte termijn een nieuw voorstel van Eintracht Frankfurt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws