'Dan kan je niet van mij verwachten dat ik me elke wedstrijd 100 procent inzet'

'Dan kan je niet van mij verwachten dat ik me elke wedstrijd 100 procent inzet'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 18:15zo 20-09-2020 om 18:15

Ajdin Hrustic gooit de knuppel in het hoenderhok: FC Groningen moet hem aan Eintracht Frankfurt verkopen, anders kan hij zich niet meer motiveren. Dat stelt de 24-jarige Australiër onomwonden in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Hrustic wil zo snel mogelijk naar Eintracht Frankfurt, dat zich in Groningen heeft gemeld met een nieuw bod. Als hij niet zijn zin krijgt, kan het weleens vervelend worden. "Dan kan je niet meer van mij verwachten dat ik me elke wedstrijd 100 procent inzet. Dat heb ik Fledderus en Buijs ook laten weten", zegt Hrustic.

"De trainer begrijpt me. Hij is zelf speler geweest, weet dat als je de stap naar de Bundesliga kunt maken, je die kans met beide handen moet aangrijpen. Ook Mark-Jan is speler geweest. Hij moet dat ook begrijpen. Als ze me dit niet gunnen, valt me dat echt van ze tegen. Ik zal niet boos zijn, maar wel diep geraakt. Ik hoop echt dat het rond komt in de komende dagen."

Zondag was Hrustic één van de betere Groningers in het matige duel met ADO Den Haag (0-1 zege). "Ik zeg het eerlijk, ik deed het vandaag voor de trainer met wie ik een goede relatie heb", aldus de aanvallende middenvelder. "Eerlijk gezegd was ik er de laatste dagen niet echt bij met mijn hoofd."

Nu vindt Hrustic de tijd rijp voor een transfer. "Kijk, ik heb de club laten weten dat ik wil dat deze transfer doorgaat. Ik heb de club ook verteld dat ik wil dat ze nog wat geld aan me verdienen. (...) Als je dat als FC Groningen niet doet, teken ik in januari bij Frankfurt en loop ik na dit seizoen gratis de deur uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws