Di Maria is woest: Ik speel elke week op het niveau van Neymar en Mbappé

Di Maria is woest: "Ik speel elke week op het niveau van Neymar en Mbappé"

24-09-2020 10:29 Laatste update: 15:50
37

Ángel Di Maria is woest. De spelmaker van Paris Saint-Germain werd deze week buiten de selectie van Argentinië gelaten voor de WK-kwalificatieduels met Ecuador en Bolivia in oktober en is in alle staten.

"Ik kan geen verklaring vinden en ik heb ook geen verklaring gekregen", zegt de 32-jarige Di Maria tegen Closs Continental. "Ik heb er echt geen woorden voor. Argentinië is het aller belangrijkste voor mij en ik werk me helemaal kapot bij PSG om een kans te hebben in de nationale ploeg. Ik kan onmogelijk begrijpen waarom ik nu gepasseerd word, terwijl ik in goede vorm ben."

"Ben ik te oud met 32 jaar? Veel mensen zeggen dat ik oud ben, maar ik ben 32 en ik voel me nog net zo fit als tien jaar geleden. Elke wedstrijd laat ik zien dat ik niet oud ben en dat ik op hetzelfde niveau zit als Neymar en Kylian Mbappé", vervolgt Di Maria zijn relaas.

"Als we doorselecteren, moeten we dat met iedereen gaan doen. Dan zou Messi niet opgeroepen moeten worden, Otamendi niet opgeroepen moeten worden en ook andere spelers die in goede vorm zijn thuisgelaten moeten worden. Ik maak al twaalf jaar van de nationale ploeg uit en ik zal altijd beschikbaar blijven. Dit is niet mijn keuze", aldus Di Maria, die in Frankrijk voor vier wedstrijden geschorst is vanwege het bespugen van een tegenstander in het duel met Olympique Marseille. Dit deed hij daags nadat hij uit quarantaine mocht na een coronabesmetting.