Update: 'Barça-bestuur pakt door en verwacht Dest-transfer snel af te ronden'

Update: 'Barça-bestuur pakt door en verwacht Dest-transfer snel af te ronden'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 07:13vr 25-09-2020 om 07:13

Ajax nadert een akkoord met FC Barcelona en/of Bayern München over een transfer van Sergiño Dest. Met die update komt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf donderdagavond.

Dest leek lange tijd op weg naar Bayern München, maar de Bundesliga-grootmacht talmde te lang en heeft nu serieuze concurrentie van Barcelona gekregen. De club van trainer Ronald Koeman zoekt een opvolger voor de naar Wolverhampton Wanderers vertrokken Nelson Semedo. Ajax verkeert daarmee in een luxepositie, zo schreef De Telegraaf woensdag al. De Amsterdammers lijken de gewenste transfersom van 25 miljoen euro, inclusief bonussen, te gaan ontvangen.

Volgens Verweij zijn er nog wel een aantal 'knelpunten' en is er nog geen sprake van een deal tussen Ajax en Bayern of Barça. Dest stond donderdag dan ook gewoon op het trainingsveld in Amsterdam. De negentienjarige rechtsback heeft nog een contract tot medio 2022 in de Johan Cruijff Arena.

Update: Een deal tussen FC Barcelona en Ajax komt steeds dichterbij. Volgens Sky Sport Italia is het Barcelona-bestuur ervan overtuigd dat de transfer van Sergiño Dest binnenkort afgerond kan worden. Beide clubs zijn het nog niet eens over de transfersom, maar dat laat naar verluidt niet lang meer op zich wachten. Ajax ontvangt waarschijnlijk 25 miljoen euro voor Dest.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws