'Paris Saint-Germain kwam met een interessant project en Ajax moet spijt hebben'

'Paris Saint-Germain kwam met een interessant project en Ajax moet spijt hebben'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 13:20vr 25-09-2020 om 13:20

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 13:57vr 25-09-2020 om 13:57

George Ogararu en Francesco Antonucci prijzen de ontwikkeling van Mitchel Bakker, die Ajax inruilde voor Paris Saint-Germain. De drie kennen elkaar goed van hun gezamenlijke periode bij Ajax.

Ogararu was jeugdtrainer bij Ajax en Bakker en Antonucci speelden in hetzelfde team. Vorig jaar verliet Bakker Ajax voor PSG. "Mitchel is een erg snelle speler met een indrukwekkende fysiek", zegt Ogararu tegen France Football. "Hij was destijds al erg ontwikkeld en speelde op z'n zeventiende al moeiteloos mee met Jong Ajax. Ik denk niet dat hij problemen heeft in een fysiek sterke competitie als de Ligue 1."

Antonucci, nu speler van Feyenoord, ging bij Ajax goed met Bakker om. "Mitchel was een vriend. We zaten naast elkaar in de kleedkamer. Het is een grappige jongen, buiten het veld een beetje gek, maar ik heb een goede tijd met hem gehad."

Dat Bakker naar PSG is gegaan, verbaast Ogararu niet. "Ik was niet verrast dat hij naar PSG ging, omdat ik het een goede speler vind. Paris kwam met een interessant project en Ajax moet spijt hebben dat ze hem hebben laten gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Breekt Bakker door bij PSG?

(1141 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws