'Zahavi heeft een contract van Ajax op de mail, misschien laat hij het lekken'

'Zahavi heeft een contract van Ajax op de mail, misschien laat hij het lekken'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 19:04vr 25-09-2020 om 19:04

Ajax heeft wel degelijk met Eran Zahavi gesproken, aldus chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf. Sterker nog, Ajax deed hem zelfs een contractaanbieding.

Zahavi, die bij PSV getekend heeft, zou ook benaderd zijn door Ajax. Trainer Erik ten Hag stelde juist dat het andersom was: Zahavi's management had Ajax juist benaderd. Volgens Driessen zit het anders.

"Ik zag de comments van Ajax hierover. En I didn't like them", zei Zahavi bij zijn PSV-presentatie. "Als we allebei in de spiegel kijken weten we wie de waarheid spreekt. Meer hoef ik niet te zeggen, lijkt me."

"Het mooie is dat wij de waarheid ook weten", zegt Driessen in de studio van De Telegraaf. "Zahavi zegt dit natuurlijk niet voor niets. Ten Hag heeft met hem gesproken. Volgens Ajax legde het management van Zahavi contact, maar hadden zij geen belangstelling. Maar Zahavi heeft wel degelijk gesproken met Ten Hag."

"Zahavi heeft ook een contract van Ajax op de mail. Misschien dat hij dat nog een keer laat lekken of laat zien, maar hij heeft duidelijk aangegeven dat hij gesproken heeft met Ten Hag. Ten Hag wilde hem graag hebben, omdat hij ervaringen en doelpunten wil hebben. Zahavi stond wel degelijk op de radar bij Ajax, daarom durfde hij dit ook te zeggen."

Zahavi koos dus voor PSV. "Hij heeft altijd gezegd dat hij onder Roger Schmidt wilde spelen, die hij kent vanuit China. PSV was zijn club. Nu dit is gebeurd, zal hij nooit meer voor Ajax spelen, denk ik", zegt Driessen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel goals gaat Zahavi maken in de Eredivisie?

(7812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws