Rayhi goudeerlijk: 'Ga niet naar Saoedi-Arabië om de olie-industrie te bekijken'

Rayhi goudeerlijk: 'Ga niet naar Saoedi-Arabië om de olie-industrie te bekijken'

26-09-2020 19:37
38

Mohamed Rayhi is duidelijk: hij wil graag een transfer maken. De Sparta Rotterdam-speler staat in de belangstelling van het Saoedi-Arabische Al-Batin, maar de Rotterdamse club wees een eerste aanbieding op Rayhi af.

De Sparta-smaakmaker hoopt deze transferperiode alsnog de stap naar Saoedi-Arabië te kunnen maken en is goudeerlijk in gesprek met FOX Sports. "Ze hebben een bod neergelegd bij Sparta, dus het is concreet. Ze willen me graag hebben", doelt Rayhi op Al-Batin. "Persoonlijk ben ik al akkoord. Het is aan de clubs, ik ben nu nog speler van Sparta en doe elke wedstrijd mijn stinkende best."

Rayhi hoopt wel dat de transfer doorgang kan vinden. "Sparta weet hoe ik erin sta, de trainer weet het ook. Ik ben gewoon eerlijk: ik ga niet naar Saoedi-Arabië om de olie-industrie te bekijken of om een stap te maken naar de Champions League daarna. Saoedi-Arabië is voor iedere speler gewoon financieel aantrekkelijk. Daar doet elke speler het voor. Degene die zegt dat 'ie het daar niet voor doet, die liegt", sluit de goudeerlijke Rayhi af.