Sparta laat smaakmaker niet gaan: 'Kan daar veelvoud huidige salaris verdienen'

Sparta laat smaakmaker niet gaan: 'Kan daar veelvoud huidige salaris verdienen'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 07:58vr 25-09-2020 om 07:58

Henk van Stee, de technisch directeur van Sparta Rotterdam, krijgt het vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog druk. Hij wees aanbiedingen op Abdou Harroui en Mohamed Rayhi af.

De interesse van FC Groningen in Harroui was niet nieuw, de interesse van het Saoudi-Arabische Al-Batin in Rayhi wel. De aanbieding van Al-Batin was echter niet voldoende voor Van Stee, tot teleurstelling van Rayhi. "Logisch, want hij kan daar een veelvoud van zijn huidige salaris verdienen", geeft Van Stee aan in gesprek met Voetbal International.

"Ik begrijp Mo dus wel, ik heb altijd begrip voor die jongens. Maar er moet wel een win-win-situatie zijn voor drie partijen, en niet dat twee partijen blij zijn en wij met een probleem zitten. Het is ook heel moeilijk om voor een redelijk bedrag nog een vervanger binnen te halen", is Van Stee realistisch.

Harroui kon eerder al naar Groningen, maar ook dat bod werd afgewezen door Sparta. "Het is vervelend dat dit zo kort voor de deadline gebeurt", aldus Van Stee. "Voor die jongens ook, want hun kop wordt gek gemaakt. Ik hoop dat ze professioneel genoeg zijn om de knop om te draaien. Ze mogen boos zijn op mij, maar de trainer en de rest van de spelersgroep hebben hier niets mee te maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws