Dortmund-huurling Pherai bijzonder kritisch: 'Jeetje, gaat het wel goed met je?'

Dortmund-huurling Pherai bijzonder kritisch: 'Jeetje, gaat het wel goed met je?'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 20:01za 26-09-2020 om 20:01

Immanuel Pherai stond zaterdagavond tijdens de 4-0 thuiszege op Sparta voor het eerst in de basis bij PEC Zwolle, maar hij is niet te spreken over zijn eigen inbreng. De Borussia Dortmund-huurling speelde naar eigen zeggen 'één van zijn slechtste wedstrijden ooit'.

"Ik zat de eerste twintig minuten met een spanning waarvan ik dacht: Jeetje, gaat het wel goed met je? Ik had tintelende voeten en dacht: Kom op man, ga eens even voetballen", zegt Pherai tegen Voetbal International. "Voetbal is zo makkelijk, maar ik maak het zo moeilijk in mijn hoofd. Langzamerhand trok het weg, kwam ik iets meer aan de bal en ging ik wat meer doen, maar ik denk dat dit één van mijn slechtste wedstrijden ooit was."

PEC-aanvoerder Bram van Polen sprak de aanvallende middenvelder bemoedigende woorden in. "Bram zei: Al gaat die actie zeven keer fout, de achtste keer moet je het gewoon weer doen. Gewoon blijven gaan. Uiteindelijk kwam ik een beetje in mijn spel en ging het oké. Ik ben blij dat ik dit achter de rug heb, wat ik weet nu: het kan alleen maar beter gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws