Advocaat baalt: 'Ik mag het niet zeggen, maar veertien dagen vind ik wel erg lang'

Advocaat baalt: 'Ik mag het niet zeggen, maar veertien dagen vind ik wel erg lang'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 12:46zo 27-09-2020 om 12:46

Feyenoord-trainer Dick Advocaat zit niet bepaald ruim in zijn centrale verdedigers: Eric Botteghin haakte af met een blessure en is voorlopig niet beschikbaar, Lutsharel Geertruida moest noodgedwongen centraal achterin starten tegen ADO Den Haag. Nieuwkomer Uros Spajic is nog steeds niet speelgerechtigd, tot onvrede van Advocaat.

De Servische FK Krasnodar-huurling werd op 15 september gepresenteerd, maar heeft twee weken later nog steeds geen werkvergunning. "Ik heb vrijdag bewust hele aardige dingen gezegd over de mensen die daarbij betrokken zijn", aldus De Kleine Generaal in gesprek met FOX Sports. "Maar dat het veertien dagen moet duren – ik mag het eigenlijk niet zeggen – dat vind ik wel heel erg lang..."

Spajic mag pas in actie komen als alle administratieve formaliteiten afgehandeld zijn. "Hij mag ook niet meetrainen. Hij heeft een Servisch stempel, dat is goed. Maar nu moet hij weer op een kaartje wachten, om alles te bevestigen. Misschien zit Mark Rutte te kijken, kan hij wat sneller handelen...", sluit Advocaat af met een knipoog.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws