Senesi laat zich uit over Feyenoord-toekomst: 'Dat hangt niet van mij af'

Senesi laat zich uit over Feyenoord-toekomst: 'Dat hangt niet van mij af'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 08:07ma 28-09-2020 om 08:07

Marcos Senesi was belangrijk voor Feyenoord tijdens de overwinning op ADO Den Haag (4-2). De Argentijnse verdediger maakte met een prachtige omhaal de 2-1 en kreeg de complimenten van aanvoerder Steven Berghuis.

Senesi leek zelf ook te schrikken van zijn treffer tegen ADO. Hij geeft voor de camera van FOX Sports eerlijk aan dat hij in eerste instantie iets anders in gedachten had. "Ik ging eigenlijk gewoon voor de kopbal, maar toen zag ik dat de verdediger de bal wegkopte", lacht Senesi. "Toen dacht ik bij mezelf: ik trap hem en dan zie ik het wel. Voor de supporters is het geweldig dat een verdediger zo'n goal maakt."

Berghuis gaf na de wedstrijd aan dat Senesi zijn shirt met rugnummer tien over mocht nemen, maar de verdediger blijft bescheiden. "Nee, ik hou het bij nummer vier. Daar ben ik tevreden mee", lacht hij de suggestie van de Feyenoord-aanvoerder weg.

Nu de transferperiode nog open is tot 6 oktober blijft er een kans bestaan dat Senesi nog wordt weggekocht uit De Kuip. Daar wil hij zelf niets van weten. "Dat hangt niet van mij af. Ik richt me nu op Feyenoord en ben hier heel gelukkig. Ik wil hier mooie dingen bereiken, maar dat is niet aan mij", sluit de Argentijn af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws