Sangaré verkiest PSV boven Southampton: 'Ik sprak Schmidt en dacht: waarom niet?'

Sangaré verkiest PSV boven Southampton: 'Ik sprak Schmidt en dacht: waarom niet?'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 12:59ma 28-09-2020 om 12:59

Ibrahim Sangaré had na vier jaar Toulouse de clubs voor het uitkiezen en koos uiteindelijk voor PSV. De Ivoriaanse middenvelder komt voor meerdere miljoenen over, maakte PSV eerder op de maandag bekend.

De Telegraaf pakte afgelopen weekend uit met nieuws over Sangaré: Southampton rekende zich al rijk, maar werd op het allerlaatste moment alsnog afgetroefd door PSV. "Ik had een videogesprek met de trainer (Roger Schmidt, red.) en zijn staf", vertelt de nieuwste aanwinst aan PSV TV. "Hij heeft mij verteld over de doelen van de club en over mijn toekomst. Ik heb erover nagedacht en het sprak me wel aan. Ik dacht: waarom niet? PSV is tenslotte een prachtige club."

Sangaré heeft voor liefst vijf seizoenen getekend. "PSV is een club waar ik me op sportief gebied verder kan ontwikkelen. Het plan van de club en de manier van spelen spreken me aan. Ik heb lang met de trainer gesproken, daarom ben ik akkoord gegaan", vertelt hij. "Ik zei al tegen hem dat ik hoopte ooit nog voor deze club te kunnen spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws