'De verlenging is tot en met 2024, dus Ajax ziet wel wat in me geloof ik'

'De verlenging is tot en met 2024, dus Ajax ziet wel wat in me geloof ik'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 13:58ma 28-09-2020 om 13:58

Kenneth Taylor voelt zich helemaal op zijn plek bij Ajax. De Amsterdamse club verlengde onlangs het contract van de achttienjarige middenvelder tot medio 2024.

Niet veel later kocht Taylor zijn eerste huis in Amsterdam. "De verlenging is tot en met 2024, dus de club ziet wel wat in me geloof ik", reageert hij nuchter tegenover Nieuwsblad Heiloo. "Ik was was als jongetje al fan van Ajax en dan is deze ontwikkeling natuurlijk geweldig."

Taylor is een vaste waarde bij Jong Ajax. "Maar we zijn gewoon met elkaar een team, ook als we reserve zijn. We zijn elkaars concullega's, allemaal gebrand om verder te komen. Mijn vriendin weet het al: verliefd worden op een profvoetballer is weten dat alles in dienst staat van het spel."

De droom is doorbreken in de Amsterdamse hoofdmacht. "Bij Ajax op dit niveau voetballen is een baan, waarvoor je wordt betaald. Goed genoeg om je zonder zorgen te kunnen ontwikkelen. Met meestal twee trainingen per dag en dan nog alle andere dingen die de club vraagt en aanbiedt, ben je de hele week echt wel zoet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws