'Ajax heeft twaalf miljoen over voor Klaassen, transfer bespreekbaar voor Werder'

'Ajax heeft twaalf miljoen over voor Klaassen, transfer bespreekbaar voor Werder'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 10:45di 29-09-2020 om 10:45

Werder Bremen staat open voor een transfer van Davy Klaassen naar Ajax. Technisch directeur Frank Baumann van Werder geeft aan dat op dit moment geen enkele speler van Werder 'niet te koop is'. Ajax zou inmiddels al een bod van twaalf miljoen euro hebben neergelegd in Duitsland

"Onze situatie is bekend", vertelt Baumann in gesprek met DeichStube. "Aan de ene kant willen we natuurlijk een zo sterk mogelijk elftal op de been brengen, maar we hebben ook al gezegd dat geen enkele speler niet te koop is." Baumann gaat daarbij niet specifiek in op de situatie van Klaassen, maar geeft dus wel aan dat de Bundesliga-club openstaat voor onderhandelingen.

Werder heeft dringend inkomsten nodig en is daardoor genoodzaakt om spelers te verkopen. Eerder deze zomer leek Milot Rashica te vertrekken voor een som van twintig miljoen euro, maar de voormalig Vitesse-aanvaller speelt nog steeds in het Weser-Stadion. De Duitse club wil dus meewerken aan een vertrek van Klaassen. Volgens BILD heeft Ajax inmiddels een bod van twaalf miljoen euro neergelegd in Duitsland. 

Naast Klaassen wil Ajax naar verluidt ook FC Utrecht-verdediger Sean Klaiber naar de Johan Cruijff ArenA halen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws