'Labyad werd voor 6 miljoen overgenomen door Ajax, Klaiber gaat ook die kant op'

'Labyad werd voor 6 miljoen overgenomen door Ajax, Klaiber gaat ook die kant op'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 22:30di 29-09-2020 om 22:30

Ajax moet vermoedelijk een bedrag van rond de vijf miljoen euro op tafel leggen om Sean Klaiber los te weken bij FC Utrecht. Dat vertelt Voetbal International-verslaggever Freek Jansen aan FOX Sports.

"Labyad werd een paar jaar geleden voor zes miljoen euro overgenomen en Klaiber lijkt ook een beetje die kant op te gaan, richting de vijf miljoen in ieder geval", laat Jansen weten. Ajax heeft daarbij nog wel concurrentie van het Italiaanse Parma, dat zich eveneens voor de 26-jarige rechtsback heeft gemeld bij Utrecht.

Jansen kan de scepsis bij de fans van Ajax over de mogelijke komst van Klaiber enigszins begrijpen. "Aan de andere kant zijn Sergiño Dest en Joël Veltman vertrokken, twee spelers die rechtervleugelverdediger kunnen spelen. Mazraoui is goed begonnen, maar het is de vraag hoe hij zich fysiek gaat houden. Je gaat heel veel wedstrijden spelen met elke week Champions League."

Klaiber is een oude bekende van Ajax-coach Erik ten Hag. "Klaiber is een speler die onder Ten Hag is opgebloeid bij Utrecht en zich daar ook echt als rechtervleugelverdediger heeft gemanifesteerd. Ajax heeft zich gisteren gemeld, dus dat spel is ook bezig."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Klaiber een aanwinst zijn voor Ajax?

(9809 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws