AD: Ajax voldoet nog niet aan Klaiber-vraagprijs, ook Wijndal was in beeld

AD: Ajax voldoet nog niet aan Klaiber-vraagprijs, ook Wijndal was in beeld

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 14:24di 29-09-2020 om 14:24

Ajax en FC Utrecht zijn in gesprek over Sean Klaiber, bericht het Algemeen Dagblad. De Telegraaf berichtte maandagavond al dat Ajax zich in De Galgenwaard had gemeld voor de 26-jarige rechtsback.

Nu Sergiño Dest op het punt staat om voor FC Barcelona te tekenen, is Ajax op zoek naar een betaalbare concurrent voor Noussair Mazraoui: trainer Erik ten Hag is uitgekomen bij Klaiber, die hij nog kent van zijn tijd bij FC Utrecht. Volgens het AD zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al in gang gezet.

Het medium laat in het midden hoeveel FC Utrecht vraagt en hoeveel Ajax bereid is om op tafel te leggen: het verschil tussen vraag en aanbod is echter 'behoorlijk'. Klaiber – in het bezit van een tot 2022 doorlopend contract – heeft bovendien nog een ijzer in het vuur: ook Serie A-club Parma heeft zijn oog op de vleugelverdediger laten vallen.

Ajax was ook lange tijd op zoek naar een linksback, maar het is nog maar de vraag of die er nog gaat komen. Ajax hield rekening met een transfer van Nicolás Tagliafico, maar de Argentijn is nog altijd niet vertrokken: de Amsterdammers willen zelfs zijn contract verlengen. Owen Wijndal van AZ was een kandidaat-opvolger: hij bleek echter te duur om als tweede keus achter Tagliafico te fungeren. Lisandro Martínez is voorlopig de back-up van zijn landgenoot.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Klaiber een aanwinst zijn voor Ajax?

(9809 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws