'Wij willen Klaassen behouden, hij is een leider die ons verder helpt'

'Wij willen Klaassen behouden, hij is een leider die ons verder helpt'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 12:51wo 30-09-2020 om 12:51

Maximilian Eggestein, ploeggenoot van Davy Klaassen bij Werder Bremen, hoopt dat de middenvelder de interesse van Ajax laat varen. Eggestein ziet in Klaassen een belangrijke schakel op het Werder-middenveld.

"Het zou een heel groot verlies zijn", laat Eggestein in gesprek met BILD weten. "Wij willen als team Davy behouden. Hij is een leider die ons verder helpt en we hopen dat zijn toekomst hier ligt." Eggestein heeft Klaassen al aangemoedigd om bij Werder te blijven, geeft hij toe. "Absoluut."

Het contract van Klaassen bij Werder loopt nog door tot de zomer van 2022, maar Ajax heeft naar verluidt twaalf miljoen euro over om de middenvelder terug te halen naar Amsterdam. De Bundesliga-club lijkt open te staan voor een transfer, aangezien de financiële situatie niet rooskleurig is. Eggestein hoopt desondanks niet dat dit tot een transfer van Klaassen zal leiden. 

"Davy heeft veel ervaring, heeft al veel meegemaakt", vervolgt hij. "Hij was en is een vriend van me in het elftal. Ik zou het erg jammer vinden als hij ons gaat verlaten. Laten we hopen dat dit niet gebeurt...", sluit Eggestein af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Klaassen een versterking voor Ajax?

(14783 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws