Klaiber tekent bij Ajax: 'Het is jammer dat er dit soort reacties komen'

Klaiber tekent bij Ajax: 'Het is jammer dat er dit soort reacties komen'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 14:35do 01-10-2020 om 14:35

Supporters van FC Utrecht en Ajax die zich negatief uitlaten over Sean Klaiber, Utrecht-trainer John van den Brom kan er niets mee. Een deel van de achterban van beide clubs is niet blij met de gevoelige overstap, die donderdag officieel werd.

Klaiber, die ooit aangaf dat een speler van Utrecht niet naar Ajax kan, krijgt uit verschillende hoeken kritiek. "Daar kan ik geen begrip voor opbrengen. Ik kan daar niks mee", reageert Van den Brom bij De Telegraaf.

"Ik weet wel hoe de verhoudingen hier liggen ten opzichte van Ajax. Maar ik vind het jammer. Sean heeft altijd zoveel voor de club gegeven, hij is echt een jongen van de club en maakt een mooie transfer", zegt Van den Brom. "Er is maar één iemand die dat weg kan nemen en dat is Sean zelf. Ik hoop dat hij het hartstikke goed gaat doen."

Van den Brom gunt Klaiber de transfer naar Ajax. "Ik vind dat hij alles heeft gegeven voor de club, voor het team en zichzelf om deze transfer te krijgen. Dat is supermooi en dan is het jammer, dat er dit soort reacties komen. Ik denk dat hij er klaar voor is. Hij heeft een mooie leeftijd, is fysiek enorm sterk en weet wat hij wil."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Klaiber naar Ajax: logisch?

(10011 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws