'Bayern München onderhandelt met Chelsea over 'Ziyech-slachtoffer''

'Bayern München onderhandelt met Chelsea over 'Ziyech-slachtoffer''

01-10-2020 19:04
7

Bayern München is vier dagen voor het verstrijken van de transferdeadline nog niet uitgewinkeld. De Bundesliga-kampioen is volop in onderhandeling met Chelsea over Callum Hudson-Odoi, zo meldt BILD donderdag.

Volgens het Duitse medium hoopt Bayern op een huurdeal met The Blues. De Duitse clubleiding is vastberaden om te voldoen aan de wens van trainer Hansi Flick, die nog een vleugelspeler wil die de concurrentie kan aangaan met Serge Gnabry, Leroy Sané en Kingsley Coman. Daarbij geldt Hudson-Odoi als de belangrijkste kandidaat voor technisch directeur Hasan Salihamidzic.

Chelsea lijkt niet helemaal onwelwillend tegenover een vertrek van de negentienjarige Engelsman te staan. Hudson-Odoi lijkt in Londen slachtoffer te zijn van de komst van onder anderen Hakim Ziyech. Eerder werd ook Thomas Lemar van Atlético Madrid in verband gebracht met Bayern, maar de Fransman wordt als te duur bestempeld.

Een stand-in van Robert Lewandowski staat ook nog op het wensenlijstje in de Allianz Arena. Andrej Kramaric is in beeld, zo schreven Kicker en BILD.