'Memphis slaat aanbieding af en blijft hopen op droomtransfer naar Barcelona'

'Memphis slaat aanbieding af en blijft hopen op droomtransfer naar Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 00:10do 01-10-2020 om 00:10

Memphis Depay heeft een aanbod van AC Milan afgeslagen. Dat meldt het Franse Foot Mercato donderdagavond laat. De aanvoerder van Olympique Lyon wil alleen naar FC Barcelona.

De transfer van Memphis naar Barça hangt al weken in de lucht, maar de Catalaanse grootmacht heeft grote moeite het benodigde geld - zo'n 25 miljoen euro - bij elkaar te schrapen. Milan diende zich de laatste weken aan als alternatief. Memphis ziet de stap naar een club die geen Champions League speelt echter niet als logische keuze.

Milan en Lyon zouden wel een akkoord hebben bereikt over de transfersom. Hoe hoog het geboden bedrag is, is niet bekend. Memphis wees de aanbieding uit Italië vervolgens af.

Memphis hoopt in de tussentijd nog steeds op een droomtransfer naar Barcelona, waar hij herenigd kan worden met voormalig Oranje-bondscoach Ronald Koeman. De tijd begint echter te dringen. De kans dat Memphis het seizoen afmaakt en in de zomer van 2021, zodra zijn contract afloopt, transfervrij vertrekt, wordt met de minuut groter.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws