Situatie-Memphis: FC Barcelona weet waar het aan toe is na statement Lyon

Situatie-Memphis: FC Barcelona weet waar het aan toe is na statement Lyon

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 21:48ma 28-09-2020 om 21:48

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 21:55ma 28-09-2020 om 21:55

FC Barcelona heeft nog tot vrijdag om Memphis Depay te contracteren. Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas laat op de Franse televisie dat de club daarna niemand meer laat gaan.

Memphis leek eerder al op weg naar Barcelona, maar vanwege strenge financiële regels moet de Spaanse club eerst spelers verkopen. Daardoor is de transfer on-hold gezet, maar de tijd begint nu te dringen voor de Catalanen. Aulas wil na vrijdag niemand meer laten gaan.

"We zullen de spelers vertellen dat als er voor vrijdag geen akkoord wordt bereikt over een vertrek, niemand meer weg mag", laat Aulas weten bij Téléfoot. "Het einde van de transferperiode zal voor ons aankomende vrijdag zijn. Ik denk dat ik dat dinsdag voor ga stellen aan Rudi Garcia en Juninho (trainer en technisch directeur, red.)."

Aulas herhaalt: "De spelers die vrijdag nog niet zijn vertrokken, zullen niet vertrekken. We hoeven niet te verkopen, dat kan ik gerust zeggen. We kunnen in gesprek gaan met spelers en clubs voor transfers die over een jaar plaats gaan vinden."

De tijd begint niet alleen voor Barcelona te dringen, maar ook voor Arsenal. The Gunners zijn geïnteresseerd in Houssem Aouar, maar kwamen nog niet in de buurt van de vraagprijs van Lyon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Memphis naar FC Barcelona: gaat het deze zomer nog gebeuren?

(2831 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws