'Klaassen is bereid om heel veel geld in te leveren zodat hij naar Ajax kan gaan'

'Klaassen is bereid om heel veel geld in te leveren zodat hij naar Ajax kan gaan'

02-10-2020 09:56
86

Davy Klaassen wil veel salaris inleveren om bij Ajax aan de slag te kunnen. Dat zegt Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf. De blonde middenvelder moet bij Ajax de opvolger worden van de naar Manchester United vertrokken Donny van de Beek.

Ajax en Werder Bremen zijn al een tijdje in onderhandeling om ervoor te zorgen dat de deal voor de transferdeadline van aanstaande maandag rond komt. "Ten Hag gaf op de persconferentie aan dat er nog een speler bij komt en Ajax richt de pijlen vol op Davy Klaassen", zegt Verweij op de site van de Telegraaf. "Daar hebben we al over geschreven. Klaassen wil zelf heel graag en is bereid om heel veel geld in te leveren."

Klaassen heeft het wel gezien in Bremen, dat vorig jaar ternauwernood degradatie wist te ontlopen. De aanvallend ingestelde middenvelder zet vol in op een terugkeer in de Johan Cruijff Arena. "Hij wil gewoon weg uit Bremen en naar Ajax toe", laat Verweij weten. "Voor de transferdeadline van aanstaande maandag moet hij speler van Ajax zijn en daartoe zijn de onderhandelingen nu in volle gang."