'Ajax is aan zet: Overmars krijgt ultimatum over Klaassen opgelegd'

'Ajax is aan zet: Overmars krijgt ultimatum over Klaassen opgelegd'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 16:58wo 30-09-2020 om 16:58

Davy Klaassen is mogelijk op korte termijn weer speler van Ajax. Werder Bremen wil uiterlijk donderdag duidelijk hebben van Marc Overmars, meldt DeichStube.

Volgens de goed geïnformeerde fansite heeft Werder Bremen een ultimatum gesteld: Ajax moet donderdag een principe-akkoord bereiken met de club én Klaassen, anders is een transfer van de baan, ook al eindigt de transferperiode pas volgende week maandag.

Werder Bremen wil voldoende tijd hebben om een adequate vervanger voor Klaassen binnen te halen. De 27-jarige middenvelder is een belangrijke speler voor het elftal van trainer Florian Kohfeldt.

Ajax en Werder Bremen zijn nog in gesprek over de transfersom. De Duitse club heeft naast sportieve ook financiële problemen en zou ruim twaalf miljoen euro willen zien. Overmars zet in op een lagere transfersom van rond de tien miljoen. Verwacht wordt dat de twee clubs eruit gaan komen.

Aan Klaassen ligt het zeker niet, meldt Kicker. Volgens het Duitse magazine heeft de 27-jarige middenvelder een verzoek neergelegd bij de Werder-leiding om mee te werken aan een terugkeer naar Amsterdam. De club zou die wens begrijpen.

Ajax verkocht Klaassen in 2017 voor 27 miljoen euro aan Everton. Een jaar later maakte de middenvelder voor veertien miljoen euro de overstap naar Werder Bremen, waar hij aan zijn derde seizoen is begonnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws