'Bayern zet middenvelder in de etalage: PSV concurreert met Bundesliga-clubs'

'Bayern zet middenvelder in de etalage: PSV concurreert met Bundesliga-clubs'

04-10-2020 07:23
79

PSV heeft zijn oog laten vallen op Adrian Fein van Bayern München, zo verzekert de Duitse tak van Sky. De 21-jarige jeugdinternational heeft door de immense concurrentie weinig zicht op speeltijd in de Allianz Arena.

Fein staat goed aangeschreven bij Bayern. Trainer Hansi Flick heeft echter nog geen plaats voor de 1.86 meter lange middenvelder, die eventueel ook centraal achterin uit de voeten kan. De Champions League-winnaar en Bundesliga-kampioen ziet een verhuur als de ideale mogelijkheid voor de jonge Duitser om ervaring op het hoogste niveau op te doen. Naast PSV tonen ook Hertha BSC en Arminia Bielefeld interesse.

Fein maakte vorig seizoen een sterke indruk op huurbasis bij Hamburger SV. In de 2. Bundesliga kwam hij tot 31 optredens, waarin hij één keer scoorde en drie assists gaf. De veelzijdige middenvelder wordt in eigen land qua speelstijl enigszins vergeleken met Bastian Schweinsteiger.

PSV-trainer Roger Schmidt gaf al aan dat hij voor het verstrijken van de transferdeadline nog op enkele versterkingen hoopt. De Eindhovenaren haalden onlangs met Ibrahim Sangaré al wel een nieuwe middenvelder in huis. Het aanstaande vertrek van Bruma geeft PSV mogelijk wat financiële ruimte.