PSG doet zaken met Everton en presenteert tweede nieuweling

PSG doet zaken met Everton en presenteert tweede nieuweling

04-10-2020 21:55
7

Paris Saint-Germain heeft zondagavond een nieuwe spits gepresenteerd. Moise Kean komt de gelederen versterken in de Franse hoofdstad, heeft de verliezend Champions League-finalist bekendgemaakt via de officiële kanalen.

Kean komt op huurbasis over van Everton, de club van directeur Marcel Brands. De twintigjarige Italiaan werd opgeleid bij Juventus en vertrok in de zomer van 2019 naar Goodison Park, maar heeft nog niet veel indruk gemaakt in de Premier League. Nu zal hij tot het einde van het seizoen in Parijs spelen: PSG heeft in zijn huurovereenkomst met The Toffees geen optie tot koop bedongen.

Wedden

Meer odds

Kean kijkt uit naar zijn avontuur in de Ligue 1, laat hij weten aan de PSG-kanalen. "Dit is één van de beste clubs ter wereld, dat hebben we tijdens het vorige Champions League-seizoen kunnen zien. Ik ben dan ook trots en dolgelukkig dat ik hier mag spelen. Ik kan niet wachten totdat ik samen kan spelen met de beste spelers ter wereld."

Voor PSG is het pas de tweede inkomende deal van de huidige transferperiode: Keans landgenoot Alessandro Florenzi kwam eerder al over van AS Roma. Mauro Icardi en Sergio Rico werden ook vastgelegd, maar werden in een eerder stadium al gehuurd.